Sarinla Ekawada School of Wellness & Well-being

                                                                                                                         

Behandlingar & Priser

Mellan 1 juli 2021 till september 2021 kommer vi erbjuda IRL kurser, retreat och föreläsningar i vår huvudlokal i Sarinla Ekawada School of Wellness and Well-being, Björkdalsvägen 2, Rimbo.

EJ DROP-IN, endast bokade tider.

Online kurser och föreläsningar fortsätter via zoom, face time eller google meet.

För bokningar eller mer information, var vänlig mejla oss på: 

sarinlaekawadaschool@gmail.com

eller skicka sms till 0760 895 350


Varmt välkomna!


Boka gärna en kostnadsfri 15min konsultation så hjälper vi dig att välja vilken/vilka kurser, retreat eller föreläsning som passar dig bäst. 
För att boka konsultationstider, vänligen mejla oss gärna på: sarinlaekawadaschool@gmail.com

Var vänlig boka konsultation i god tid, minst 3 veckor innan önskat datum & tid. 

Alla priser nedanför är inklusive moms. 

Huvudlokal: Björkdalsvägen 2, Rimbo (Norrtälje kommun, direktbuss från Tekniska Högskola eller Danderyd Sjukhus, buss mot Hallstavik, ca.45-55 minuters resa, gå av vid Bobackens vägskäl, gå ca. 500 meter till Sarinla Ekawada School of Wellness and Well-being).


20% rabatt för ensamstående mammor, studenter och pensionärer

Hilot healing (Exklusivt för kvinnor)
Hilot är en uråldrig metod för kroppens helande och fortfarande används i stor utsträckning i Filippinerna. Denna antika helande metod i grunden bygger på den tradionella filippinska medicin och lärs ut av den äldre generationen till en lärling inom familjen. De muntliga och praktiska lärdomarna togs emot och lärdes av arvtagarna kontinuerligt genom generationerna.

Upplev hilot med en blandning av beröringsterapi och växtbaserade oljor hos oss på Sarinla Ekawada School of Wellness and Well-being. Utförs av en professionell  hilot utövare med över 25 års erfarenhet inom traditionella och nutida komplimentär behandlingar.


120min - 1500kr inklusive moms

Sarinla-hilot Fusion, en signatur behandling, exklusivt hos oss. En blandning av  den traditionella filippinska helande metoden, andningsövningar och hjälpande samtal som hjälper dig att återfå en holistisk balans. 

Prenatal/Gravidmassage eller

Postnatal Massage/ Massage efter förlossning

Gravidmassage är viktigt under hela graviditeten eftersom den förbättrar immunförsvaret för bägge barn och mamman. Behandlingen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärsområden under och efter graviditeten samt hjälpa kroppen att hantera fysisk, mental och emotionell förändring och återhämtning efter förlossning. 

45min- 550kr inklusive moms
65min - 800kr inklusive moms
95min - 1180kr inklusive moms


Babymassage kurs

Baby massage kan hjälpa båda barnet och föräldern att utveckla ett mer regelbundet sömnschema, vilket innebär fler timmar av oavbruten sömn för båda.

Forskare säger att massageterapi redan har visat sig ge många fördelar till exempel att främja emotionellt band mellan förälder och barn, bekämpa postpartumdepression och  minimera stressmoment.

45min- 550kr inklusive moms
65min - 800kr inklusive moms
95min - 1180kr inklusive moms


Mindfulness meditation/ Mindfulness övningar i vardagen kurs

Uppmärksamma nuet och flödet av erfarenheter och upplevelser med öppenhet, nyfikenhet och en vilja att vara med det som är. Det är ett utmärkt motgift mot stressen i modern tid. Det bjuder in oss till att att stoppa, andas, observera, och få kontakt med en inre upplevelse som hjälper till att acceptera eller släppa taget . 

 45min - 450kr inklusive moms

 65min - 700kr inklusive moms


Bokning/tidsbeställning/kurser/konsultation/retreat/ föreläsning presentkort/spaprodukter- ring/sms:a 0760895350 

E-mail :   sarinlaekawadaschool@gmail.com